Stadskanaal | Sportpark Noord | Berkenstraat 2a

De verhoogde taluds bieden het publiek een prachtig overzicht waardoor alles men nu alles minutieus kan volgen en overzien.

Droom jij er van om je talenten te laten zien aan het grote publiek als coureur tijdens de Internationale Radio Continu Pinksterraces 2019?

Wij bieden mogelijk ook jou een podium op 10 juni 2019, maar… wat doe jij voor ons (Mac Stadskanaal & Omstreken)? Een aantal opties is mogelijk, waaronder het actief en intensief helpen bij het opbouwen van het terrein, of het aanleveren van een externe nieuwe sponsor of allebei. We denken de Mingelmouse klasse te gaan rijden met meer startrijen, de 450cc op de achterste startrij, de 250cc op de middelste startrij, de 125cc op de voorste startrij. Er zal worden gereden in 3 manches over 6 ronden.

Aanmelden
Wil jij kans maken om mee te doen, meld je dan aan om kandidaat te willen zijn. Stuur een e-​mail met je naam, adres, cilinderinhoud en geef aan wat JOU tegenprestatie zal zijn aan Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel; het MAC bestuur beslist over welke rijders worden gekozen uit de aanmeldingen. Op vrijdag 3 mei wordt de eerste selectie gemaakt. Dus wil je kans maken op deelname, wacht niet af!