Stadskanaal | Sportpark Noord | Berkenstraat 2a

De organisatie MAC Stadskanaal greep tegen de wens van de KNMV toch terug op een oud concept en stak dit in een nieuw jasje. Deze races waren op een oude leest geschoeid en deze aanpak heeft geresulteerd in veel publiek. Dit is wat het rijen dikke publiek graag ziet. Een sterk startveld, veel coureurs in de baan en iedere start spanning en spektakel. Super mooie races en men genoot volop.

Door de noodgedwongen verhuizing van het rennerskwartier op het terrein komt het publiek veel dichter bij de renners, het geen de beleving enorm ten goede komt. Het publiek ziet hun vedettes sleutelen aan de motoren, ze zien hoe ze zich voorbereiden op de wedstrijd en ze zien de emoties van dichtbij als een wedstrijd mee– of tegenvalt. Het past helemaal in deze tijd waarin van alles wordt gedeeld. Veel lof was er ook voor het baandienst team o.l.v Hiltjo ten Have van Hoornstra Nieuw Buinen. Waarin ook een team van Hooge Loon en Aannemingsbedrijf . Door kennis en vakmanschap prepareerde dit team een snelle veilige piste.

Het publiek stond allemaal 1e rang op de 2 meter hoge taluds.

Dan de perfecte weersomstandigheden natuurlijk maakten het naar de goede zin van iedereen. Coureurs en publiek. Genieten in optima forma. Het bestuur van de MAC Stadskanaal & Omstreken kijkt tevreden terug op een super geslaagd evenement. Zet hem maar vast op de kalender, 2e pinksterdag 2019 de Internationale Radio Continu Pinksterraces. Maar eerst op zondagmiddag 3 juni aanstaande “The Race of the Rookies”.

De uitslagen van de Radio Continu Pinksterraces 2018 zijn hier terug te vinden.